Jalkojenhoito- ja fysioterapiapalvelut

1.10.2012 alkaen Seviset Oy:ssä on toiminut jalkojenhoitopalvelu ja 1.1.2014 alkaen myös fysioterapia. Palvelut tapahtuu joko Kiviharjun Palvelutalossa tai asiakkaan kotona kotikäyntinä.

Toimipiste Kiviharjun Palvelutalo, osoite Joukamontie 34 A, Kuusamo

Tarjoamme lahjakortteja yksilölliseen jalkahoitoon, hierontaan/intialaiseen hierontaan.
Lahjakorttien osto joko suoraan jalkojenhoitajalta/ fysioterapeutilta, Kiviharjun Palvelutalon ohjaajilta tai Hannele Karvoselta.Jalkojenhoito

Jalkojenhoito käsittää mm. iho- ja kysimuutostenhoitoa, känsien/kovettumien hoitoa, syylänhoitoa, kynsien leikkausta, sisäänkasvaneen kynnen/paksuuntuneen kynnen hoitoa, jalkojen rasvausta.
Jalkojenhoito tapahtuu asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja toiveen mukaisesti.

Jalkojenhoitopalvelun  asiantuntijana toimii
sosiaali- ja terveydenhuoltoalan lähihoitajan
koulutuksen käynyt ja jalko
jenhoidon
am
mattitutkinnon suorittanut Sirpa Pesonen.
Ajanvaraus arkisin klo 9-14 puh. 050-3686933.

Fysioterapia
Fysioterapia käsittää sekä yksilö- että ryhmäterapiaa - yksilöllisten harjoitteiden laatimista ja ohjaamista harjoitteiden toteuttamiseen ja asiakkaan toimintakyvyn ylläpitoon ja edistämiseen.

Fysioterapiapalvelun toteuttamiseen  on voimassa oleva yksityisen terveydenhuollon palvelun antamiseen vaadittava lupa. Lääkärin lähetteellä tapahtuvasta fysioterapiasta saa KELA:n korvausta.

Virkistykseen ja hemmotteluun tarjoamme intialaista päänhierontapalvelua.

Käytettävissämme on KELA:n suoramaksujärjestelmä, jolloin asiakas maksaa saamastaan fysioterapiahoidosta omavastuuosuuden ja KELA:n osuus laskutetaan suoraan KELA:sta.

Fysioterapeuttina toimii fysioterapeutti Kaisa Saarela, ajanvaraus p. 044-3519000